CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Carta de l'alcalde, José A. Montero, al president Torra reclamant recursos econòmics i suport tècnic de la Generalitat als Ajuntaments

Carta de l'alcalde, José A. Montero, al president Torra reclamant recursos econòmics i suport tècnic de la Generalitat als Ajuntaments

12/04/2020

L'alcalde de Montornès ha respost la carta que ha enviat el president de la Generalitat als màxims responsables municipals. Montero demana al govern de la Generalitat que faci costat als Ajuntaments per treballar tots plegats en aquests difícils moments i que es reforcin totes les polítiques públiques.

En la carta al president de la Generalitat, l'alcalde José A. Montero situa el context de Montornès i recorda que hi ha famílies del municipi que encara no s'han recuperat de la duresa de la crisi de 2008 i que no disposen de recursos bàsics.

L'alcalde destaca que l’Ajuntament ha intervingut amb els recursos dels quals ha disposat per pal·liar les mancances socials, en molt casos sense el suport necessari del govern de la Generalitat. En aquest sentit, Montero reivindica el fet que els Ajuntaments, davant la proximitat amb la ciutadania, esdevenen el marc d'intervenció institucional prioritari. 

Davant la greu crisi actual, l'alcalde demana al president Torra, una banda, que en aquesta ocasió faci costat als Ajuntaments, treballant plegats i dotant-los de recursos tècnics i econòmics per garantir el benestar social, i, de l'altra, reclama que es reforcin el sistema de salut publica i totes les polítiques públiques.

En l'arxiu adjunt, trobareu la carta de l'alcalde al president de la Generalitat.

Arxivat a: Ajuntament, Covid-19
.

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona