CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > A la nostra escala, #cuidemnosmontornes

A la nostra escala, #cuidemnosmontornes

09/04/2020

El projecte #cuidemnosmontornes s'estén també a les comunitats veïnals . L'Ajuntament ha preparat cartells molt simples perquè es puguin imprimir a casa i penjar a les escales per facilitar l'intercanvi d'ajut entre els veïns i veïnes d'una mateixa comunitat. Si no teniu mitjans per imprimir-lo, comuniqueu-ho al correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o per Whatsapp al 667 94 70 51.

Com a complement de la xarxa de voluntariat que s'ha creat per donar suport a les persones del municipi més vulnerables durant l'emergència de la COVID-19, el projecte #cuidemnosmontornes proposa facilitar l'ajut (que en molts casos ja s'està produint) entre els veïns d'una mateixa escala. Es tracta que puguem saber quins dels nostres veïns necessiten ajut i qui en pot prestar en qüestions com per exemple:

  • Anar a comprar
  • Passejar mascotes
  • Compartir wifi, tecnologia, o material amb infants en edat escolar
  • Fer acompanyament telefònic a persones que viuen soles
  • etc.

Per fer-ho, s'han elaborat cartells molt simples que es poden imprimir a casa i penjar a l'escala i un llistat de recomanacions perquè l'intercanvi d'ajut es faci de forma segura.

Els cartells (que trobareu en els arxius adjunts) també es distribuiran a través de les bases de dades dels departaments municipals, per tal que arribin al màxim nombre d'associacions i comunitats veïnals.

Si no teniu mitjans per imprimir el cartell, comuniqueu-ho al correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o per whatsapp al 667 94 70 51.

Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania, Cooperació, Promoció de la Salut, Cultura i festes, Educació, Esports, General, Gent Gran, Igualtat, Infància, Joventut, Medi Ambient, Ocupació, Patrimoni històric, PII Montornès Nord, Promoció Econòmica, Seguretat ciutadana, Serveis Socials, Via pública, Covid-19, CuidemnosMontornès
Els cartells serveixen per posar en comó oferiments i necessitats

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona