CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > SUSPÈS EL MERCAT AMBULANT DE DIVENDRES I DISSABTE FINS A NOU AVÍS

SUSPÈS EL MERCAT AMBULANT DE DIVENDRES I DISSABTE FINS A NOU AVÍS

26/03/2020

La comissió tècnica i política ha pres la decisió de suspendre temporalment els mercats ambulants de divendres i dissabte fins que la situació no canviï o en el cas que es detectin dificultats d'abastiment alimentari.

La Diputació de Barcelona, en data 23 de març, ha fet arribar una comunicació als municipis de la comarca en què es recomana la suspensió dels mercats no sedentaris en el cas de que l’abastament alimentari estigui garantit.

Els dies 20 i 21 de març, amb les limitacions i mesures de seguretat decretades per les autoritats sanitàries, es va realitzar l’activitat de mercat ambulant al municipi, d'acord amb la resolució del 13 de març del Departament de Salut de la Generalitat.

Tenint en compte les actuals recomanacions i l’evolució de la situació, la comissió tècnica i política municipal ha decidit suspendre temporalment els mercats ambulants.

Si es detecten dificultats per l’abastiment alimentari al municipi, el Consistori podrà acordar aixecar la suspensió. Si es produeix el cas, es mantindran les mesures de seguretat i higiene que dictaminin les autoritats sanitàries i es valoraran les possibles ubicacions en funció del nombre de parades.

Finalment, l'Ajuntament de Montornès fa una crida a la responsabilitat social. Les compres de productes s'han de programar amb l'objectiu d'evitar sortir al carrer, i si s'ha de fer, en el mínim temps possible, amb unes mínimes mesures d’higiene i respectant la distancia de seguretat.

#cuidemnosmontornès

Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania, Cooperació, Promoció de la Salut, Cultura i festes, Educació, Esports, General, Gent Gran, Igualtat, Infància, Joventut, Medi Ambient, Ocupació, Patrimoni històric, PII Montornès Nord, Promoció Econòmica, Seguretat ciutadana, Serveis Socials, Via pública, Covid-19, Covid-19 i Espai Públic, CuidemnosMontornès
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona