CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > ES REPRÈN EL MERCAT MUNICIPAL AMBULANT DE DIVENDRES I DISSABTE DE FORMA PROVISIONAL I NOMÉS AMB PARADES D'ALIMENTACIÓ

ES REPRÈN EL MERCAT MUNICIPAL AMBULANT DE DIVENDRES I DISSABTE DE FORMA PROVISIONAL I NOMÉS AMB PARADES D'ALIMENTACIÓ

19/03/2020

La comissió tècnica i política ha valorat la idoneïtat  de reprendre el mercat municipal del divendres i dissabte, amb la presència estrictament de parades dedicades a l’alimentació. Aquesta decisió decisió s’adopta per tal de mantenir l’abastament de productes frescos a la població i minorar els impactes econòmics als paradistes, d’acord a l’estipulat pel decret 463/2020.

L’organització dels mercats, es veurà condicionada per les mesures extremes a adoptar per evitar contagis.

Les parades és reorganitzaràn i s´ubicaran més espaiades en un únic costat del carrer, i estaran separades amb una distància de seguretat suficient per evitar aglomeracions.

No s’atendran més de 2 persones a la vegada per parada i totes elles hauran d’adoptar les distàncies i mesures de protecció. Els paradistes a més per la seva part també hauran d’adoptar les mesures oportunes.

L’horari del mercat també es veurà modificat. Serà de 8 a 12 h.

Es recorda al veïnat que NOMÉS ha d'acudir al mercat en cas de necessitat i que ha de fer estrictament el trajecte de casa al mercat i del mercat a casa. El mercat estarà vigilat per la Policia Local que vetllarà pel compliment de les limitacions de moviment així com de les mesures  de protecció.

Fem una crida a la responsabilitat i al civisme del veïnat de Montornès a adoptar les mesures de protecció adients i recomanades, la continuïtat del mercat estarà condicionada al compliment de les limitacions i de l'evolució de la situació global.

Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania, Cooperació, Promoció de la Salut, Cultura i festes, Educació, Esports, General, Gent Gran, Igualtat, Infància, Joventut, Medi Ambient, Ocupació, Patrimoni històric, PII Montornès Nord, Promoció Econòmica, Seguretat ciutadana, Serveis Socials, Via pública, Covid-19, Covid-19 i Espai Públic
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona