CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Nova actuació de la Policia Local

Nova actuació de la Policia Local

04/03/2020

Els fets, que es va iniciar dissabte al vespre a l'aparcament de l'hipermercat del carrer d’Antonio Machado, van conduir a la detenció d'un home a qui s'acusa d’un delicte d’atemptat contra agents de l’autoritat i desobediència greu. A més, ha estat denunciat per conducció temerària i per tinença il·lícita d'estupefaents.

La Policia Local va haver d'intervenir dissabte al vespre davant la presència d'un vehicle sospitós a l'aparcament de l'hipermercat del carrer d’Antonio Machado. Els fets van passar a les 19.40 h, mentre una patrulla realitzava serveis de seguretat ciutadana a la zona. Els agents van requerir el conductor perquè s'aturés, moment en el qual aquest va emprendre la fugida intentant atropellar un dels agents que intentava aturar-lo. L’agent va fer us de l’arma reglamentària i va disparar a una de les rodes del vehicle per evitar-ne la fugida. Tot i això, el cotxe va continuar circulant i va aconseguir sortir de l'aparcament de l’establiment comercial.

Amb el suport de dues patrulles de Mossos d’Esquadra, la Policia Local va iniciar la recerca. El cotxe, un Audi A4 de color fosc, va ser localitzat estacionat dins del mateix terme municipal amb una roda punxada, resultat de l’impacte del projectil. El vehicle va ser traslladat a dependències municipals a l'espera de l’actuació de la policia científica. Durant l’escorcoll s'hi van trobar mostres de substàncies estupefaents.

El titular del vehicle va ser localitzat i identificat pels agents com l’autor dels fets. El detingut, de 40 anys i veí de Montornès, està acusat d’un delicte d’atemptat contra agents de l’autoritat i desobediència greu. A més, ha estat denunciat administrativament per conducció temerària, per no obeir les ordres de l’agent i per tinença il·lícita de estupefaents.

Arxivat a: Seguretat ciutadana
Vehicles a la porta de la Prefectura de la Policia Local de Montornès (Imatge d'arxiu)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona