CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Més de 3.500 persones han visitat el 16è Parc de Nadal Infantil

Més de 3.500 persones han visitat el 16è Parc de Nadal Infantil

03/01/2020

Per segon any consecutiu, el Parc de Nadal és manté en una xifra rècord d'assistència. La proposta s'ha desenvolupat els darrers dies de desembre a El Sorralet amb jocs i espectacles per a infants de fins a 12 anys.

L'èxit del Parc de Nadal Infantil no decau. Del 27 al 30 de desembre han passat més de 3.500 per la carpa polivalent El Sorralet. Com sempre, l'Esplai Panda ha gestionat el parc i ha organitzat activitats variades cada dia.

Aquest any, a més de les propostes habituals com l'espai de maquillatge, els tallers de manualitats i l'espai per jugar en família, els infants han pogut gaudir d'inflables nous, d'un espai virtual i tallers de ciència. Els nens i nenes més petits han tingut el seu propi espai de joc.

Seguint la dinàmica de l'any passat, el parc ha ofert espectacles d'animació infantil i ha comptat amb la presència d'una entitat convidada cada dia que ha organitzat activitats especials. Enguany han estat la Colla de Geganters, el Club Handbol Montornès i el Club Atletisme Montornès.

Una edició més, el Parc de Nadal infantil ha estat solidari. El 85% de la recaptació està destinada al viatge de fi de curs de l'alumnat de 4t d'ESO de l'Institut Marta Mata i de l'institut Vinyes Velles. El jovent participa activament al parc oferint diferents serveis. El 15% restant es destina a l'entitat benèfica Pallassos Sense Fronteres.

Arxivat a: Infància
El Parc de Nadal Infantil ha comptat amb un rocòdrom i inflables
Racó de tallers
Taller de ciència
Espai de maquillatge
Espai per a infants més petits
Espai virtual
El Club Atletisme Montornès ha estat una de les entitats convidades
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona