CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Les plantes i les antiguitats triomfen al 3r ral·li fotogràfic de Sant Sadurní

Les plantes i les antiguitats triomfen al 3r ral·li fotogràfic de Sant Sadurní

18/12/2019

Fins dissabte, el veïnat pot veure una selecció de les 280 imatges que l'Associació Fotogràfica Montornès ha rebut en la tercera edició del concurs. Mariano Pérez, Raquel Sánchez, Chari Pérez i José Antonio Pérez són els autors de les instantànies guanyadores.

La passió per la fotografia continua creixent al poble. Prova d'això és l'augment continu de la participació en el ral·li fotogràfic que l'Associació Fotogràfica Montornès organitza per Sant Sadurní.

La tercera edició del concurs ha aplegat un total de 32 participants i 280 imatges, davant dels 21 concursants i 170 fotografies de l'any passat.

De nou, la matinal del 25 de novembre, els carrers del municipi es van convertir en un gran estudi fotogràfic. Com és habitual, els i les participants es van trobar a l'exterior del Casal de la Gent Gran Centre per votar les tres temàtiques de la prova a partir d'un llistat. Finalment, colors, arbres i antic van ser les escollides.

Can Saurina, nou aparador de les imatges del ral·li

En aquesta edició, la sala d'exposicions de Can Saurina ha substituït el Casal de Cultura com a ubicació de la mostra. En els darrers dies, el president de l'Associació Fotogràfica Montornès, José María Ramírez, i la regidora de Cultura, Mercè Jiménez, han inaugurat l'exposició amb un recull de les instantànies i han anunciat els noms dels guanyadors i guanyadores del certamen.

Chari Pérez ha rebut el premi per la millor imatge del tema colors, mentre que Raquel Sánchez i José Antonio Pérez han guanyat als d'antic i arbres, respectivament. Finalment, el jurat ha triat les fotografies de Mariano Pérez com a millor sèrie. Els tres primers han rebut un val de compra de 150 € per bescanviar a botigues especialitzades, mentre que el segon n'ha recollit un de 250 €.

L'exposició del 3r ral·li fotogràfic de Sant Sadurní romandrà a Can Saurina fins dissabte.

Arxivat a: Cultura i festes
D'esquerra a dreta: la regidora de Cultura, Mercè Jiménez; Mariano Pérez; Chari Pérez; el president de l'Associació Fotogràfica Montornès, José María Ramírez; una representant de Raquel Sánchez; i José Antonio Pérez.
Imatge guanyadora de la categoria "colors". Autora: Chari Pérez.
Imatge guanyadora de la categoria "antic". Autora: Raquel Sánchez.
Imatge guanyadora de la categoria "arbres". Autor: José Antonio Pérez.
Imatge guanyadora a la millor sèrie. Autor: Mariano Pérez.
Imatge guanyadora a la millor sèrie. Autor: Mariano Pérez.
Imatge guanyadora a la millor sèrie. Autor: Mariano Pérez.
Un moment de la inauguració de l'exposició del 3r ral·li fotogràfic
Un moment de la inauguració de l'exposició del 3r ral·li fotogràfic
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona