CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La pedrera del Club d'Escacs Montornés continua fent història

La pedrera del Club d'Escacs Montornés continua fent història

06/11/2019

El cap de setmana els nens i nenes de l'Escola del Club d'Escacs van participar en el Campionat de Catalunya d'Edats per equips celebrat a Lloret. Els equips de les categories Sub-10 i Sub-16 es van proclamar campions, mentre que l'equip Sub-8, va aconseguir la segona plaça.

El darrer cap de Setmana viscut a Lloret pels nens i nenes del Club d'Escacs Montornès ha estat inoblidable. L'entitat ha participat en el Campionat de Catalunya d'Edats amb equips en les Categories Sub-8 (2 equips), Sub-10 (2 equips), Sub-12, Sub-14 i Sub-16.

El conjunt integrat per Hong Wei Zheng, Arnau Salvans, Izan Ramirez i Marc Alcón, que partia del tercer lloc del rànking inicial, es va proclamar amb autoritat Campió en la categoria Sub-16. En la categoria Sub-10, Alex Villa, Maxim Anguera, Hector Polo i Marc Jurcà, van protagonitzar una competició emocionant i una final èpica davant el poderós Colón-Sabadell, a qui van vèncer, la qual cosa els va permetre pujar també a l'esglaó més alt del podi.

En categoria Sub-8 l'equip format per Gerard Jurcà, Jordi Linares i Mario Benítez va aconseguir el segon lloc, a tan sols 1 punt del primer classificat, el Mollerusa. El trio es consolida com una aposta segura de l'entitat, avalada pels podis aconseguits ja en les tres edicions anteriors del certamen.

Pel que fa a la resta de categories, els equips Sub-12 i Sub-14 van fer un bon paper i van quedar en vuitena posició, superant així el seu rànquing inicial. També cal destacar el Diploma individual aconseguit per Gerard Jurcà, Maxim Anguera, Arnau Salvans i Marc Alcón, per ser els que més punts van obtenir en els seus respectius taulers.

Els resultats són fruit de l'intens treball de preparació i formació que desenvolupa setmanalment l'escola del Club d'Escacs. Se'ls pot trobar de dilluns a divendres de 17 a 20 h a Can Saurina. 

(Adaptació de la informació facilitada pel Club d'Escacs Montornès)

Arxivat a: Educació, Esports, Infància
L'expedició montornesenca en el Campionat de Catalunya d'Edats per equips (Foto: Club d'Escacs Montornès)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona