CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Constituït el Consell d'Infants del curs 2019-20

Constituït el Consell d'Infants del curs 2019-20

31/10/2019

Aquest dimarts s'ha constituït el Consell d'Infants de Montornès del curs 2019-2020 en un acte on s'ha fet el traspàs de cartera entre els consellers i conselleres que acaben mandat i els que l'inicien. Enguany el Consell està format per 19 alumnes de les 5 escoles del municipi.

El Consell d'Infants s'ha renovat aquest dimarts en un acte que ha comptat amb la presència dels consellers i conselleres del curs passat, alguns dels quals deixen els seus llocs vacants perquè aquest curs han començat primer d'ESO.

L'alcalde i regidor d'Educació, José A. Montero, el regidor d'Infància, Sergio Carrillo i la directora de projectes del departament d'Infància, Esther Bello,  han agraït l'aportació dels consellers i conselleres que deixen el seu càrrec i ha donat la benvinguda als nous membres. En total, el Consell d'Infants del curs 2019-20 està format per 19 alumnes de les 5 escoles del municipi, un més que el curs anterior.

Els infants, implicats en el present i futur del poble

El Consel d'Infants es va crear l'any 2016 per donar veu als nens i nenes dels poble en qüestions que els afecten i en temes relacionats amb el municipi. L'òrgan es reuneix un cop al mes durant el curs escolar per debatre els dubtes, neguits i propostes que considerin. També s’ocupen de posar en comú i traslladar al consistori les opinions de l’alumnat de cada escola i, al seu torn, fan arribar als seus companys les reflexions i decisions sorgides del propi consell.

Enguany, prendran part en el procés d'elaboració del nou Pla d'Actuació Municipal per al període 2020-23 i treballaran per incloure el grup en el Consell Nacional dels Infants i els Adolescents de Catalunya.

En els tres primers cursos de funcionament, el consell ja ha tractat temes com la mobilitat i la via pública, els equipaments i qüestions relacionades amb els àmbits cultural i festiu. La celebració a Montornès del DUDI (Dia Universal dels Drets dels Infants) també és una iniciativa del consell que s'ha fet realitat en els darrers anys.

 

Arxivat a: Infància
Consell d'Infants 2019-20
Un moment de la constitució del Consell d'Infants 2019-20
De esquerra a dreta: Sergio Carrillo (regidor d'Infància), José A. Montero (alcalde i regidor d'Educació) i Esther Bello (directora de projectes del departament d'Infància)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona