CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Més ajuts a les entitats per promoure la igualtat de gènere i projectes inclusius

Més ajuts a les entitats per promoure la igualtat de gènere i projectes inclusius

29/10/2019

L'Ajuntament ha obert dues convocatòries de subvencions per a les entitats locals que promoguin projectes d'igualtat de gènere i per a accions integradores de la diversitat funcional. S'hi destinaran un total de 12.000 euros. Les sol·licituds es poden presentar fins al 21 de novembre.

Per segon any consecutiu l'Ajuntament ha obert dues convocatòries per ajudar les entitats locals sense ànim de lucre en el desenvolupament de projectes inclusius. Una s'adreça a projectes que promoguin la igualtat de gènere i l'altra a accions que promoguin la integració de persones amb diversitat funcional. En tots els casos, els projectes han d'haver estat realitzats abans de l'1 de setembre de l'any en curs. 

En el cas dels ajuts per a la igualtat de gènere, es valoraran els projectes que serveixin per reforçar i ampliar l’acció contra les violències masclistes, que fomentin l’apoderament de les dones, que promoguin una redistribució equitativa dels treballs i dels temps entre dones i homes, la coeducació, la pràctica de l'esport femení i la sensibilització en matèria LGTBI. 

Les subvencions a les accions que afavoreixin la integració de persones amb diversitat funcional s'adrecen a projectes de lleure que promoguin la inclusió, que fomentin la incorporació de persones amb diversitat funcional en les activitats socials i culturals del municipi, el foment de l'esport adaptat i les actuacions de suport i acompanyament a les persones afectades i el seu entorn familiar. 

Les sol·licituds per als ajuts de les dues convocatòries es poden presentar fins al 21 de novembre a l'Oficina d'Atenció Ciutadana o telemàticament a través de la instància generica de la Seu ElectrònicaEn tots els casos cal emplenar els formularis i adjuntar la documentació que es descriu en les bases de la convocatòria. 

El departament d'Igualtat ofereix suport per a la presentació de la sol·licitud i els projectes a les entitats que ho necessitin. Es poden adreçar al correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o al telèfon 935667004 ext 3.

Arxivat a: Igualtat
Torneig Escolar del Club Karate Montornès 2018
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona