CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Una quinzena de persones nouvingudes es formen per conèixer l'entorn que les acull

Una quinzena de persones nouvingudes es formen per conèixer l'entorn que les acull

23/10/2019

Per primera vegada s'ha impartit a Montornès el Mòdul C del Certificat d'Acollida que atorga la Generalitat. Hi han participat 16 persones procedents de nou països diferents.

Aquesta setmana s'ha celebrat el lliurament de diplomes a les persones nouvingudes que han seguit la formació del Mòdul C del Certificat d'Acollida que atorga la Generalitat que s'ha impartit a Montornès.

La formació, de 17,5 hores en total, ha estat organitzada pel Servei de Primera Acollida de l'Ajuntament i ha comptat amb la col·laboració de personal tècnic dels departaments de Participació Ciutadana, Patrimoni Històric, Serveis Socials, Medi Ambient i Mobilitat, entre altres. L'objectiu d'aquest mòdul és que les persones nouvingudes tinguin coneixements bàsics de la societat que les acull. El Certificat d'Acollida que atorga la Generalitat inclou també el Mòdul A, dedicat a l'aprenentatge de les llegües catalana i castellana, i el B, dedicat a coneixements laborals. 

Un cop completats els tres mòduls, s'obté el Certificat d'Acollida, que serveix per a l’emissió dels informes d’estrangeria que es tramiten al departament de Polítiques Migratòries de l’Ajuntament. 

En aquesta edició han participat 16 persones de diferents orígens: Marroc, Senegal, Gàmbia, Bolívia, Veneçuela, República Dominicana, Hondures i Colòmbia. La intenció del Servei municipal de Primera Acollida és poder impartir formació d'aquest tipus dues vegades a l'any.

Arxivat a: Ciutadania, Serveis Socials
Les persones nouvingudes que han seguit la formació amb l'alcalde, José A Montero (al centre) i la tècnica de Polítiques Migratòries
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona