CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Nou curs, nova programació “Eduquem i gaudim en família”

Nou curs, nova programació “Eduquem i gaudim en família”

09/10/2019

L'Ajuntament ha tornat a posar en marxa el programa “Eduquem i gaudim en família”, un recull trimestral de les activitats adreçades a les famílies que es duran a terme a Montornès i que tenen un component educatiu.

Un any més, l’inici del curs ha arribat acompanyat d’un nou programa “Eduquem i gaudim en família” que aglutina totes les iniciatives infantils i familiars que es desenvolupen en l’àmbit familiar durant els mesos d’octubre, novembre i desembre.

Algunes de les activitats tenen una periodicitat mensual, com l'Espai de joc del Centre Infantil Pintor Mir, per a famílies amb infants de fins a 12 anys i el Petit Mir, per a la franja específica de 0 a 3 anys. L'equipament també acull una vegada al mes l’Espai de Debat Educatiu, que reuneix professionals i famílies per debatre sobre l’educació i que aquest curs centrarà part de les trobades a parlar d'igualtat i coeducació.

Pel que fa a les propostes de caràcter puntual, en la programació destaca la xerrada “Educar adolescents... sense perdre la calma” del psicòleg, educador i periodista Jaume Funes, la presentació del llibre RE MI UN NEN QUE FA SOL de l’associació TEAcords i els espectacles de Dàmaris Gelaber i Baboo Experience,

A la llista d’equipaments on es desenvolupen les activitats de la programació “Eduquem i Gaudim en Família s’hi ha afegit, aquest trimestre el nou teatre Margarida Xirgu.

Arxivat a: Educació
Destacat Eduquem i gaudim en família - Oct.-des 2019

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona