CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Ampliació de la vorera a la confluència de l'avinguda de l'Onze de Setembre i el carrer de l'Estrella

Ampliació de la vorera a la confluència de l'avinguda de l'Onze de Setembre i el carrer de l'Estrella

01/10/2019

Les obres inclouen l'eliminació del cautxú de la parada d'autobús. També s'hi reubicaran els contenidors de matèria orgànica i rebuig de l'illa del carrer de l'Estrella. Mentre durin els treballs la parada d'autobús estarà ubicada a la plaça de la República, al davant de Can Saurina.

Aquesta setmana han començat les obres d'ampliació de la vorera de l’avinguda de l'Onze de Setembre amb el carrer de l'Estrella. L'objectiu és eliminar el cautxú de la parada de bus que hi ha en aquest punt, de manera que la vorera quedarà arrenglerada amb el vial. També s'hi reubicaran els contenidors de matèria orgànica i rebuig de l'illa del carrer de l'Estrella. En concret s'hi ubicaran dos contenidors de rebuig i un de matèria orgànica, mentre que al carrer de l'Estrella es mantindran els de recollida de paper i cartró, envasos, i vidre.

Les obres, que no afecten la circulació general de vehicles, tenen una durada prevista de 3 setmanes. Durant aquest temps, la parada d'autobús s'ha traslladat provisionalment 15 metres i ha quedat ubicada a la plaça de la República, al davant de Can Saurina.

L'Ajuntament ha rebut el permís de la Diputació, propietària de la carretera BV-5001, per poder dur a terme l'actuació.

Arxivat a: Via pública
Obres d'ampliació de la vorera a la confluència de l'avinguda de l'Onze de Setembre i el carrer de l'Estrella
Mentre durin les obres, la parada d'autobús s'ha traslladat a tocar de la plaça de la República
Plànol de l'ampliació de la vorera
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona