CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El curs 2019-20 ha donat la benvinguda a més de 2.600 alumnes

El curs 2019-20 ha donat la benvinguda a més de 2.600 alumnes

12/09/2019

La normalitat ha estat la tònica dominant del primer dia de classe als centres de Montornès, en un matí intens en què 1.629 infants d'educació infantil i primària, 771 de secundària, 135 de batxillerat i 67 de cicles formatius han tornat a les aules. També han començat les classes 27 alumnes del Pla de Transició al Treball.

Els centres educatius de Montornès han donat avui la benvinguda al gruix d'estudiants que hi seguiran el curs 2019-20. A diferència d'altres anys, en què l'inici havia estat més esglaonat, les classes han començat tant per a l'alumnat d'infantil, primària i secundària com per al de batxillerat, dels cicles formatius i del Pla de Transició al Treball.

Les cinc escoles han rebut un total de 1.629 alumnes, 59 menys que l'any passat. Pel que fa a l'alumnat de secundària, n'hi ha 771, 51 més que el curs anterior, repartits entre l'Institut Vinyes Velles (430) i el Marta Mata (341).

Avui també han començat el batxillerat 135 alumnes al Vinyes Velles, i 67 alumnes han iniciat les classes dels cicles formatius de grau mitjà de cuina i gastronomia, i de serveis de restauració que s'imparteixen al Marta Mata.

També avui han començat els cursos del Pla de Transició al Treball, amb 12 alumnes en el mòdul d’auxiliar d’hoteleria: cuina i serveis de restauració i 15 en el mòdul d’auxiliar de fabricació mecànica, ajust i soldadura.

Inici de curs també per al més menuts i els més grans

Pel que fa a l’ensenyament de 0 a 3 anys, la Llar d’Infants Pública El Lledoner va començar el curs el 2 de setembre, amb 81 alumnes, 9 més que l'any passat. La Llar d'Infants Pas a Pas, de titularitat privada, compta, enguany, amb 21 alumnes.

L’Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre, que encara està en període d'inscripcions, iniciarà les classes el 17 de setembre. El mateix dia, el Centre de Formació d’Adults Marinada, farà una sessió de presentació per als seus alumnes. Les classes, en aquest cas, es posaran el marxa el dia 18 tot i que les matriculacions, com es fa cada any, continuaran obertes fins a omplir els grups.

Arxivat a: Educació
Docents i alumnes es retroben després de l'estiu
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona