CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La comunitat educativa es prepara per a l'inici de curs

La comunitat educativa es prepara per a l'inici de curs

10/09/2019

A l'entorn de 300 persones han participat aquest dimarts en la sessió de benvinguda a la comunitat educativa organitzada per l'Ajuntament. Hi han assistit mestres i docents de tots els centres educatius, personal tècnic i professionals de l'educació, així com representants de les AMPA.

La Carpa Polivalent El Sorralet ha acollit aquest dimarts al matí una sessió de benvinguda a la comunitat educativa. És la primera vegada que l'Ajuntament organitza un esdeveniment d'aquest tipus. L'acte ha aplegat a l'entorn de 300 persones entre mestres i docents dels centres d'ensenyament, personal tècnic i professionals de l'educació d'equipaments i serveis municipals, així com representants de les AMPA.

La sessió ha comptat amb la presència de l'alcalde, José A. Montero, i del regidor d'Infància i Joventut, Sergio Carrillo, i ha inclòs una xerrada a càrrec de Jordi Collet, professor de sociologia de l’educació de la Universitat de Vic. A més, s'han desenvolupat dinàmiques col·lectives i espais participatius de diàleg i propostes.

El Pla Educatiu d'Entorn, el pla de tota la comunitat

La trobada d'aquest dimarts ha servit per donar visibilitat a la tasca educativa dels diferents agents i facilitar el contacte i la relació entre els sectors. També s'ha acostat el professorat, especialment el que s'incorpora de nou als centres, a la realitat del municipi i s'ha fet una nova acció de difusió del Pla Educatiu d'Entorn que es treballa a Montornès des de fa tres anys.

El Pla pretén coordinar i donar coherència a l’acció dels diferents agents educatius. L'objectiu és  acompanyar a infants i joves en la construcció d’un itinerari formatiu personalitzat que vinculi els aprenentatges formals i no formals i doni resposta a les seves necessitats i interessos.

Arxivat a: Educació
Dinàmica col·lectiva a la sessió de benvinguda a la comunitat educativa
Espais de propostes i intercanvi
Plafons explicatius sobre el Pla Educatiu d'Entorn
Plafons explicatius sobre aspectes del Pla Educatiu d'Entorn
Espai de relació i intercanvi
La trobada ha aplegat a l'entorn de 300 persones
Dinàmiques participatives
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona