CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Inscripcions als cursos de català per a adults

Inscripcions als cursos de català per a adults

02/09/2019

Entre el 17 i el 27 de setembre, el Consorci per a la Normalització Lingüística mantindrà obert el termini per apuntar-se als cursos de català per a adults a Montornès. Els i les exalumnes ho podran fer el 12 i el 13 del mateix mes. Les classes començaran l'1 d'octubre.

Amb l'inici del curs escolar, el Consorci per a la Normalització Lingüística torna a oferir les seves formacions de català per a adults. Enguany, al Casal de Cultura de Montornès hi haurà dos cursos de nivell Bàsic 1 (un al matí i un altre a la tarda).

Els continguts s'adrecen a persones alfabetitzades no catalanoparlants que volen començar a desenvolupar les habilitats de comprensió i producció orals. D'aquesta manera, l'objectiu és que, en acabar el curs, l'alumne pugui resoldre en català les necessitats fonamentals de la vida quotidiana.

El nivell Bàsic es divideix en tres graus (1, 2 i 3), un per cada trimestre. Així, després de superar el Bàsic 3 el juny, l'estudiant podrà fer la prova oficial per obtenir el certificat de nivell A2.

Horaris dels cursos durant el primer trimestre (octubre - desembre):

• Bàsic 1 (matins): Dimarts i dijous de 9.30 a 11.30 h.
• Bàsic 1 (tardes): Dimarts i dijous de 15 a 17 h.

Les inscripcions als cursos de català per als exalumnes seran els dies 12 i 13 de setembre (de 10 a 13 h) a l’Oficina de Català de Montornès, ubicada al Casal de Cultura. L'alumnat nou podrà formalitzar la matrícula del 17 al 27 de setembre (de dilluns a divendres de 10 a 13 h i també els dimarts i els dijous de 16 a 19.30 h).

Les classes, adreçades a majors de 16 anys, començaran l'1 d'octubre. Com cada any, les formacions presencials tenen un descompte del 70 % per a persones aturades i del 50 % per a jubilats, minusvàlids, famílies nombroses i monoparentals.

Per consultar els cursos presencials que el Consorci ofereix al Vallès Oriental podeu adreçar-vos al cercador de cursos http://www.cpnl.cat/cursos-catala/cercador-cursos/

També hi ha l’opció de fer la formació a distància a través del portal www.parla.cat

30 anys promovent l'ús de la llengua catalana

Aquest mes el Consorci per a la Normalització Lingüística celebra el seu 30è aniversari. Per commemorar la data, l'ens ha programat tot un seguit d'activitats al territori. A més, el músic islandès Halldor Mar ha compost la cançó El català és futur, que situa la llengua com a element cultural de referència i com a eina de cohesió social i destaca els lligams entre parlants i la col·laboració entre organismes i institucions. 

Al llarg dels seus 30 anys de vida, el Consorci s'ha adaptat a la situació social del moment i l'equip de professionals ha passat de treballar només amb castellanoparlants a ensenyar la llengua a persones no alfabetitzades i de procedències diverses.

 

 

Arxivat a: Cultura i festes, General
Classe d'un curs de català per a adults (2018-2019)
Classe d'un curs de català per a adults (2018-2019)
Logo de la campanya El Català És Futur
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona