CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Final de temporada a l'alça per al Club Karate Montornès

Final de temporada a l'alça per al Club Karate Montornès

10/07/2019

L'entitat està culminant una temporada intensa amb participació en competicions locals, estatals i internacionals. Durant el darrer mes ha tingut actuacions destacades en el XIV Torneig Internacional Villa de Santa Pola, en el Campionat d'Espanya de clubs i en diversos certàmens d'àmbit local.

El Club Karate Montornès, a més de brillar en les competicions locals, continua progressant en els àmbits estatal i internacional. Recentment ha encapçalat el medaller del XIV Torneig Internacional Villa de Santa Pola, amb 10 medalles d'or, 4 de plata i 7 de bronze.

Hi ha participat karateques de totes les categories d'edat, individualment i en equip, i en les modalitats de kumite, kata i enguany, per primera vegada de parakarate. Una estrena immillorable per als dos parakarateques de Montornès, Vanesa Molano i Arturo Serrano, que van aconseguir pujar a l'esglaó més alt del podi.

El Club també ha fet un gran paper en el XLIII Campionat d'Espanya de Clubs, celebrat a mitjans de juny a la població madrilenya de Boadilla del Monte.

L'equip de Kata Infantil, format per Judith Anguera, Usama Karach i Iker Caminada,es va fer amb la medalla de plata, enllaçant així tres anys consecutius en el podi nacional. També l'equip sènior femení, integrat per María López, Teresa López i Estela González, va fer una actuació destacada i va aconseguir la cinquena posició.El Club, a més, va debutar, per primera vegada a nivell estatal, en la categoria de Proves Tècniques Sènior.

Collita de medalles en l'àmbit més proper

Paral·lelament a les competicions nacionals i internacionals, el Club Karate Montornès ha participat en campionats més propers, en què també ha obtingut grandíssims resultats. És el cas del  Trofeu de Karate Senshi Dojo de Santa Perpètua, en què l'entitat es va fer amb 3 ors, 1 plata i 2 bronzes; el XVIII Open Ciutat de Lliçà 2019, en què va obtenir 9 ors, 5 plates i 5 bronzes; i el Torneig Tarraco Karate 2019, on va aconseguir  20 medalles d'or, 13 de plata i 18 de bronze. 

(Adaptació de la informació facilitada pel Club Karate Montornès)

Arxivat a: Esports
Foto de família del Club Karate Montornès al Torneig Tarraco (Foto: Club Karate Montornès)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona