CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Arriba la segona edició de l’Urban Art Festival

Arriba la segona edició de l’Urban Art Festival

03/07/2019

Enguany la proposta es desenvoluparà a Montornès Nord el 6 de juliol. El Festival inclou demostració de grafitis, un torneig de bàsquet 3x3, una batalla de galls i música.

Les disciplines més representatives de l'art urbà es donaran cita aquest dissabte a Montornès en el marc de la segona edició de l'Urban Art Festival. La jornada se celebrarà el 6 de juliol de forma simultània al Centre Juvenil Satèl·lit i a la plaça del Poble.

A les 18 h començarà l’espai de grafiti, al CJ Satèl·lit, i a les 18.30 h el torneig de bàsket 3x3, a la plaça del Poble. Es disputaran quatre categories: adolescent masculí i adolescent femení (nascuts entre 2004 i 2007) i juvenil masculí i femení (majors de 16 anys). Qui vulgui, s'hi pot inscriure a l’enllaç www.tinyurl.com/urbanbasket19 .

La batalla de galls serà a les 21 h al CJ Satèl·lit i i a continuació hi haurà un concert del grup Pinan. Les inscripcions per participar a la batalla de galls s'han de fer a www.tinyurl.com/urbangallos19 .

Com la resta d'actuacions que es desenvolupen enguany en l'àmbit de joventut, l'Urban Art festival deriva dels pressupostos participatius joves Kosmos, i té un pressupost de 3.000 €. 

Més info: whatsapp 635532609

Programació juvenil i estiuenca 

L'Urban Art Festival forma part de la programació que el departament de Joventut ha organitzat per al jovent a l'estiu. Entre la resta de propostes hi ha rutes en bici cada dimarts amb sortida a les 9 h des de l'skatepark, excursions a destins escollits pel mateix jovent com Water World, Sant Feliu de Guixols, Tibidabo i Calafell Slide. També s'ha posat en marxa un torneig de futbol 4x4 que es juga els dijous a la tarda a diversos espais de Montornès Nord. Totes les propostes van sortir del projecte Kosmos Pressupostos participatius, en què van participar més d'un centenar de joves.

Arxivat a: Joventut
Urban Art Festival de Montornès del Vallès
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona