CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Aprendre a comunicar-se, un bàsic per a les persones estrangeres

Aprendre a comunicar-se, un bàsic per a les persones estrangeres

27/06/2019

En els darrers dies s'ha fet el lliurament de certificats a la quarantena de persones que han seguit el darrer curs de Castellà Instrumental promogut per l''Ajuntament en col·laboració amb el Centre de Formació d'Adults.

La formació de Castellà Instrumental promou l’alfabetització en castellà i va dirigida a persones adultes estrangeres amb baix nivell lector i d'escriptura. El curs està dividit en dos nivells, segons la dificultat. La motivació de les persones participants parteix de la necesitat i l'interès per  comunicar-se amb l'entorn i amb la resta de veïnat.

Durant el curs 2018-19 s'han incrit al curs 38 persones. El 21 de juny van rebre el certificat d'assistència i aprofitament de mans de l'alcalde José A. Montero, en un acte celebrat a l'AFA Marinada. El curs està organitzat per l’Ajuntament en col·laboració amb el Centre de Formació d’Adults. L'aprenentatge adquirit constitueix, en molts casos, el primer pas per poder accedir a la formació reglada que s'imparteix al Centre de Formació d'Adults.

Arxivat a: Serveis Socials
L'alcalde, José A Montero, va fer el lliurament dels certificats
L'alumnat va celebrar la cloenda del curs amb un esmorzar de germanor
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona