CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Les festes de Sant Joan, a punt de marxa

Les festes de Sant Joan, a punt de marxa

12/06/2019

La IV Marxa Nocturna de Sant Joan organitzada pel Club Atletisme Montornès obrirà, aquest dissabte, el programa de les Festes de Sant Joan. En aquesta edició, el pregó de les festes anirà a càrrec de la Colla de Geganters pel seu trentè aniversari. Les activitats es perllongaran fins al 30 de juny.

Aquesta setmana s'ha editat el programa complet de les festes de Sant Joan elaborat pel veïnat a través de la comissió de les festes de Sant Joan i les entitats del poble, amb l'acompanyament del departament de Cultura.

La programació inclou una trentena d'activitats lúdiques per a totes les edats que es perllongaran fins al 30 de juny. Entre les novetats del programa, hi ha la "Holi run", una cursa de 2 Km que tindrà lloc el diumenge 16, el "Concertàs" amb Versión imposible, el divendres 21; una festa de l'escuma, el diumenge 23; un espectacle de talents locals, el dilluns 24 i el "Clàssic Historic Day", una concentració de vehicles clàssics, el dia 30.

Al costat d'això, repeteixen activitats consolidades, com el vermut popular, l'exposició de manualitats del Casal de la Gent Gran, el recital de poesia en record a Bernardo, les propostes lúdiques de l'Esplai Panda  i la baixada nocturna de carretons pel carrer del Vallès que organitza CJ Satèl·lit, entre altres. També hi ha propostes força refrescants com el Tobogan gegant i la Gimcana d'aigua que tindrà lloc el 22 de juny.

Enguany el pregó de les festes es farà el divendres 21 a les 20 h a la plaça del Poble i anirà a càrrec de la Colla de Geganters pel seu 30è aniversari. L'espectacle nocturn de varietats que cada any atrau al públic més adult, comptarà com a convidada amb Rosario Mohedano.

El dia de la revetlla hi haurà activitats durant tot el dia. Al vespre, petit correfoc  amb el Ball de Diables des de la plaça del Poble fins al pati de l'escola Marinada per encendre la foguera. Després, coca, cava i ball de revetlla amb el duet Blue Maresme i Festa Jove amb Dj Ruben i Dj Alain. 

Arxivat a: Cultura i festes, PII Montornès Nord
Foguera de Sant Joan (Autor: Juanjo Bermejo)

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona