CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Concentració i #Vagafeminista per al Dia de les Dones

Concentració i #Vagafeminista per al Dia de les Dones

06/03/2019

La Taula per la Igualtat de Montornès promou una acció reivindicativa en defensa dels models socials basats en la igualtat, la justícia, la paritat i la llibertat. La convocatòria és per al divendres 8, a les 18 h a la plaça de la República.

Aquesta setmana s'ha iniciat el programa d’activitats previstes a Montornès a l'entorn del Dia Internacional de les Dones que es commemora el 8 de març.

El primer acte ha estat un concert per a piano organitzat per l'Escola Municipal de Música, amb peces compostes per dones. Aquest dijous es farà el lliurament de premis del VIII Concurs de Fotografia del Dia de les Dones juntament amb la inauguració de l'exposició D.O.N.E.S. El divendres, com a acte central del Dia de les Dones, la Taula per la Igualtat de Montornès proposa una concentració i una marxa feminista a favor de la justícia, la igualtat, la paritat i la llibertat. L'acció començarà a les 18 h a la plaça de la República. 

Les activitats continuaran durant el cap de setmana a Can Saurina. Dissabte al matí es projectarà el documental "Dones de Montornès, experiències compartides", en què dones de diverses generacions, partint de les seves experiències personals, situen la dona en la societat, tot evidenciant quines coses han evolucionat i quines es resisteixen a avançar. Per diumenge a la tarda, el Centre d'Estudis de Montornès proposa una sessió de cinefòrum sobre la pel·lícula "Thelma i Louise".

La programació es perllongarà fins al 25 de març amb propostes culturals, música, teatre i esport. El darrer esdeveniment coincidirà amb la convocatòria que des del gener duu a terme la Taula per la Igualtat el dia 25 de cada mes com a expressió de rebuig i condemna a les violències masclistes.

Arxivat a: Igualtat
Imatge del 8 de març, Dia Internacional de les Dones

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona