CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Buscant un nom per al nou centre juvenil

Buscant un nom per al nou centre juvenil

04/03/2019

El departament de Joventut fa una crida al jovent de Montornès perquè, a través de les xarxes socials, proposi un nom per al nou equipament juvenil que s'ubicarà al carrer del Molí. Es preveu que el nou centre juvenil comenci a funcionar al setembre.

Durant el segon semestre de l'any obrirà les portes el nou equipament per a joves de Montornès al barri de la Bòbila. L'empresa adjudicatària de la redacció del projecte i l'execució de les obres, la UTE integrada per Mother Ship 2015, SL i Exnova Rehabilitació i Restauració, SL, ja desenvolupa els treballs de l'estructura de l'equipament que s'instal·larà durant els propers mesos. El model constructiu, amb un pressupost de 797.998,99 €, fa una aposta per les anomenades “Passive House”, d'edificis amb una alta eficiència energètica.

La disposició i usos dels espais i serveis que contindrà son el resultat d'un procés participatiu desenvolupat amb el jovent del poble. L’equipament tindrà una superfície construïda de 497.64 m2, distribuïts en dues plantes i d'un espai exterior vinculat.

A la planta baixa s’hi ubicarà un Punt Jove amb assessories especialitzades (salut,estudis,laboral,mobilitat...). També hi haurà una sala destinada a les entitats juvenils i un bar amb un escenari que es planteja com un espai de trobada, de difusió i creació artística per a joves a partir de 17 anys.

La planta superior disposarà d’un espai de trobada per als joves mes adolescents, que comptarà amb un projecte educatiu i d'acompanyament per part de professionals especialitzats. A la mateixa planta hi haurà una aula d’estudi i una altra per fer-hi tallers. 

El jovent, implicat en el projecte des de l'inici

Un dels objectius del departament de Joventut és que els i les joves participin activament de la vida del nou equipament. La programació de les activitats que es desenvoluparan fins a finals d'any, respon a una de les propostes dels pressupostos participatius joves desenvolupats fa uns mesos. (www.kosmos.montornes.cat )

D'acord amb això, seran el mateix grup de joves, l'encarregat de generar-les i executar-les, amb el pressupost designat.

El projecte aposta, a mig termini, perquè hi hagi una coordinadora que, amb el suport del departament de Joventut, cogestioni l’espai. 

I el nom? 

Un dels darrers aspectes pendents relacionats amb el nou equipament és la cerca d'un nom amb el qual el mateix jovent se senti identificat. Per això, el departament de Joventut ha fet una crida als joves de Montornès perquè faci les seves propostes. Es poden fer arribar per whatsapp al tel. 673 53 26 09 o per les xarxes socials del departament de Joventut (Facebook, Twitter o Instagram) fins al 18 de març. La votació es farà per la xarxa social Instagram del 25 al 29 de març.

Arxivat a: Joventut
Espai on s'ubicarà el nou centre juvenil al carrer del Molí
Plànol de la planta baixa
Planta i ubicació de l'edifici
Plànol de la primera planta
Una de les sessions del procés participatiu per escollir el model del nou centre juvenil

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona