CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La campanya “Escuts #pelsvalents” arriba a la recta final

La campanya “Escuts #pelsvalents” arriba a la recta final

31/01/2019

Els escuts es poden adquirir fins al 15 de febrer a la Prefectura de la Policia Local. Els diners recaptats es destinaran íntegrament a la recerca en oncologia pediàtrica a l’Hospital Sant Joan de Déu.

La campanya dels escuts solidaris #pelsvalents, impulsada per la Policia Local a Montornès, arriba a la recta final. Fins al 15 de febrer es poden adquirir els escuts a la Prefectura de la Policia Local (Av. de la Llibertat, 2), amb un donatiu de 4 euros.

La recaptació s’ha destinat íntegrament a crear el Pediatric Cancer Center de l’Hospital Sant Joan de Déu. El centre ja és una realitat i a partir d’ara la recaptació es destinarà a la recerca en oncologia pediàtrica a l’Hospital Sant Joan de Déu.

Montornès es va adherir a la campanya al mes de maig. Des de llavors, s’han posat a disposició del veïnat 500 escuts brodats amb la llegenda #pelsvalents. La campanya ha comptat també amb la col·laboració de vuit establiments del municipi que han ofert la possibilitat d’adquirir els escuts en els seus comerços.  

Arxivat a: Ciutadania, Cooperació
Cartell de la campanya "Escuts #pelsvalents"
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona