CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Què fem amb la zona del camp de futbol? Opina i decideix!

Què fem amb la zona del camp de futbol? Opina i decideix!

22/01/2019

Aquest dijous, 24 de gener a les 17.30 h, es durà a terme a l'Espai Cultural Montbarri unta sessió per presentar el procés participatiu que es posarà en marxa per decidir els usos futurs de la parcel·la de l'antic camp de futbol del carrer de les Tres Creus.

El departament de Participació Ciutadana de l'Ajuntament i l'Oficina del barri presentaran aquest dijous el procés participatiu que conduirà a la reactivació de la parcel·la de l'antic camp de futbol de Montornès Nord. El procés participatiu permetrà que sigui el mateix veïnat qui decideixi els usos futurs de l'espai. El procés inclourà la creació de grups de treball per temes i tallers oberts a la ciutadania per recollir les necessitats i elaborar les propostes.

L'objectiu és que el veïnat faci seu aquest espai que, amb una superfície de 17.000 m2 permet incorporar tota mena d'usos oberts a la ciutadania, més enllà dels purament esportius. Es preveu que la proposta final estigui definida a mitjans de 2019.

L'actuació forma part del Projecte d’intervenció integral de Montornès Nord, prorrogat per la Generalitat fins al 31 de desembre de 2019.

Arxivat a: Ciutadania, PII Montornès Nord
Cartell de la sessió
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona