CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L'experiència de professionals i exalumnes, al servei del PTT

L'experiència de professionals i exalumnes, al servei del PTT

15/01/2019

Les empreses Henkel, Autolica i La Cabanya han participat, aquest curs, en la formació i orientació cap al món laboral del grup d’Auxiliars de Fabricació mecànica i d’ajust i soldadura del Pla de Transició al Treball. També hi han participat exalumnes que han aportat la seva experiència, un cop superada la formació inicial.

L’alumnat del Pla de Transició al Treball (PTT) d’auxiliar de fabricació mecànica i d’ajust i soldadura ha rebut novament aquest curs diverses sessions formatives a càrrec de professionals de l'entorn. 

Jordi Juncà, director de la planta de Montornès d'Henkel Ibérica, Sergio Lobo, Cap del Taller Autolica, i Edgar Ruiz, exalumne del PTT i treballador de La Cabanya, han compartit la seva experiència amb el jovent.

Durant les sessions han facilitat informació de primera mà sobre les tendències i els perfils professionals que necessita el nou mercat laboral, els valors que es treballen en les organitzacions empresarials i les competències personals i socials que més s'aprecien.

Un altre exalumne del centre, Antonio Calle, ha parlat de la seva trajectòria i de com,  partint del mòdul del PTT, ha pogut tornar al sistema educatiu i accedir al Cicle Formatiu de Grau Mitjà d'Electromecànica de vehicles que cursa en l'actualitat.

Arxivat a: Educació, Joventut, Promoció Econòmica
Formació de l'empresa Henkel
Sessió formativa a càrrec de l'empresa Autolica
L'experiència dels exalumnes
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona