CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Primera sessió de treball del Consell d'empreses de Montornès del Vallès

Primera sessió de treball del Consell d'empreses de Montornès del Vallès

18/12/2018

Aquest dimecres s'ha reunit el Consell d'empreses de Montornès. El consell es presenta com un òrgan consultiu i deliberatiu que ha de permetre l'impuls i seguiment de propostes que fomentin el desenvolupament econòmic del municipi i la millora de l’ocupació.

A l'entorn d'una quarantena d'empreses del municipi s'han donat cita aquest dimarts a l'Ajuntament en el marc de la primera sessió de treball del Consell d'empreses de Montornès, representatives del teixit industrial i productiu del municipi. Entre les empreses convocades hi havia, per exemple, Henkel Ibérica, Repsol, El Corte Inglés o Lucta. La sessió ha comptat amb la presència de l'alcalde, José A. Montero i del regidor d'Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç, Jordi Delgado.

Durant la trobada s’han explicat les línies de treball del consell que tindrà tres àmbits d'actuació: territori i sostenibilitat, ocupació i formació, i promoció de l'economia local. A més dels parlaments institucionals i la presentació de serveis per part del departament municipal d'Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç, les empreses del municipi eMobike i ZAGO Automotive han fet una exposició de l’activitat que desenvolupen, relacionada amb aspectes d’innovació i mobilitat sostenible.

Arxivat a: Ajuntament, Promoció Econòmica
Primera sessió de treball del Consell d'empreses
Un moment del parlament del regidor Jordi Delgado
Presentació a càrrec de l'empresa eMobike
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona