CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El grau de compliment del PAM, a l’abast de la ciutadania

El grau de compliment del PAM, a l’abast de la ciutadania

28/11/2018

Tècnics municipals i membres de l'equip de govern van fer, aquest dimarts, retorn al veïnat del grau d’assoliment del Pla d’Actuació Municipal (PAM) per al període 2016 – 2019. A la trobada es va presentar la plataforma de seguiment a través d'Internet del pla.

Una quarantena de persones van assistir, dimarts, a la sessió de retorn a la ciutadania del grau de compliment del PAM. Aquest document estableix les principals línies d’actuació del mandat i les grans inversions previstes per al període 2016 – 2019.

A la sessió, celebrada a Can Saurina, els tècnics municipals i membres de l’equip de govern van repassar l’estat actual de les accions més rellevants a complir, incloses en els sis objectius de ciutat.

En termes generals, el grau d’assoliment del Pla d’Actuació Municipal se situa en un 63,5%. De manera més concreta, per exemple, els àmbits de Drets socials i benestar, i d’Igualtat, diversitat i qualitat de vida han posat en marxa un 77% de les accions previstes. En l’àmbit Progrés econòmic i ocupació s’han desenvolupat les actuacions en un 63,8 %.

A la trobada, també es va presentar la plataforma pam.montornes.cat que s’ha posat a disposició del veïnat perquè pugui fer seguiment de l'assoliment del PAM a través d'Internet.

El PAM, elaborat amb la participació activa del teixit associatiu i el veïnat 

L’any 2016 es va iniciar el procés participatiu per definir el Pla d’Actuació Municipal (PAM) per al període 2016-2019. Hi va haver representació política, tècnica i ciutadana.

El resultat, que va incloure 195 propostes veïnals, va ser un document estratègic amb els objectius que com a poble es volen aconseguir i les accions més rellevants per fer-ho. 

Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania
Sessió de retorn del grau de compliment del PAM, a Can Saurina
L'alcalde, José A. Montero, i el regidor delegat de l'Àrea del Territori
El regidor delegat de l'Àrea d'Acció Social, la regidora de Participació Ciutadana, M. del Mar Garcia, i tècniques municipals
El PAM 2016 - 2019
La regidora delegada de l'Àrea de Ciutadania, Helena Ollé i tècnics municipals
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona