CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Convocats els Premis a l’excel·lència acadèmica del curs 2017-18

Convocats els Premis a l’excel·lència acadèmica del curs 2017-18

16/11/2018

Fins al 26 de novembre es poden presentar les sol·licituds per optar als ajuts que convoca l’Ajuntament per reconèixer l’esforç de l’alumnat de Secundària, Batxillerat, Formació Professional, PFI-PTT i universitari amb millors notes.

L’Ajuntament ha obert la novena convocatòria d’ajuts per reconèixer l’esforç i la dedicació de l’alumnat més brillant. Es valoraran les notes obtingudes durant el curs 2017-2018 i es podrà afegir un punt més a la qualificació acadèmica si els ingressos de la unitat familiar de l’alumne no superen els establerts a les bases.

Els ajuts distingeixen sis apartats: un de 1.000 euros per a la millor nota a l’acabament d’un curs universitari, un de 500 euros per a la millor nota a l’acabament de Batxillerat, un de 500 euros per a la millor nota d’accés a la universitat, un de 500 euros per a la millor nota a l’acabament de la Formació Professional, un de 500 euros per a la millor nota a l’acabament del PFI-PTT i un de 100 euros per a la millor nota de l’ESO de cada grup dels Instituts de Montornès.  

Les sol·licituds es poden presentar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana fins al 26 de novembre.

Aquests premis ja sumen 9 edicions

Els ajuts a l’excel·lència acadèmica es convoquen a Montornès des de l’any 2010 per reconèixer l’esforç de l’alumnat amb millors resultats acadèmics del municipi. Fins el moment, els premis han tingut una alta presència femenina. Al llarg de les vuit anteriors edicions, han guanyat 22 noies i 4 nois.

Properament, es durà a terme un acte públic de reconeixement a les persones premiades a la segona convocatòria dels premis a l’excel·lència acadèmica del curs 2016-17.

Arxivat a: Educació
Premis a l'excel·lència acadèmica
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona