CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Comunicat de l'Ajuntament de Montornès del Vallès sobre la defunció d'una dona de 86 anys al CEM Les Vernedes

Comunicat de l'Ajuntament de Montornès del Vallès sobre la defunció d'una dona de 86 anys al CEM Les Vernedes

28/06/2018

L'Ajuntament de Montornès del Vallès lamenta comunicar que avui dijous, dia 28 de juny, ha mort al recinte de la piscina coberta del CEM Les Vernedes una veïna de Montornès de 86 anys, usuària de la instal·lació.

El trist succés s'ha produït cap a dos quarts de dotze del migdia. Segons tots els indicis, la dona hauria patit una aturada cardiorespiratòria mentre nedava. El personal de socors de la piscina l'ha atesa seguint els protocols establerts per a aquests casos i s'ha avisat d'immediat els serveis d'emergència. Fins a la instal·lació s'ha desplaçat la Policia Local, una ambulància i un helicòpter del SEM, així com una dotació dels Mossos d'Esquadra. Tot i les maniobres de reanimació realitzades no ha estat possible recuperar-la.

L'alcalde, José Antonio Montero, s'ha personat a les instal·lacions per fer un seguiment proper del cas i ha transmès el condol a la família.

A partir d'ara són els Mossos d'Esquadra els encarregats dels darrers tràmits relacionats amb aquest desgraciat fet.

Arxivat a: Ajuntament
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona