CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Una altra promoció del PTT a punt per accedir al mercat laboral o retornar als estudis

Una altra promoció del PTT a punt per accedir al mercat laboral o retornar als estudis

27/06/2018

Un total de 27 joves han rebut en els darrers dies l'acreditació per haver superat la formació del Pla de Transició al Treball (PTT) en les branques d'auxiliar d'hoteleria, cuina i restauració i de fabricació mecànica.

La Masia El Molí va acollir el 20 juny l'acte cloenda del curs 2017-2018 del Pla de Transició al Treball als jardins de la masia El Molí. El programa ha comptat amb 13 alumnes en el mòdul d'auxiliar d'hoteleria, cuina i restauració i amb 14 en el de fabricació mecànica i d'ajust i soldadura. 

La formació s'adreça a joves de 16 anys o més que hagin finalitzat els estudis d’ESO sense obtenir-ne el graduat. Un cop han superat el curs del PTT, poden cercar feina per accedir al mercat laboral, però també tenen la possibilitat de continuar els estudis i accedir a un cicle formatiu de grau mitjà. 

Aprenentatge i col·laboracions útils per al poble 

Durant el curs, l'alumnat ha seguit classes teòriques i ha fet pràctiques en empreses de l'entorn. La col·laboració de les empreses, però, no es limita a les pràctiques. Enguany, per exemple, s'ha fet un taller sobre productes abrasius amb la intermediació d'Hidralair i, un any més, Henkel i Autolica han tornar a col·laborar amb el pla amb sessions formatives per al jovent.

Cada any l'alumnat també duu a terme pràctiques i creacions que reverteixen en benefici del poble. Aquest curs, alumnes de restauració s'han ocupat de crear i servir l'aperitiu de Nadal del menjador social de la gent gran. Els joves de soldadura, per la seva banda, han fabricat les roses de Sant Jordi que també s'han fet arribar a les persones grans del menjador i han col·laborat amb l'Associació La Remençada fabricant les estructures d'alguns elements de l'escenografia del musical.

Arxivat a: Educació, Promoció Econòmica
L'alumnat d'auxiliar d'hoteleria va fer i servir l'aperitiu durant la cloenda del PTT
Grup del mòdul d’auxiliar d’hoteleria, cuina i serveis de restauració
Grup del mòdul d’auxiliar de fabricació mecànica i d’ajust i soldadura
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona