CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Temps de calor, temps de casals

Temps de calor, temps de casals

25/06/2018

Prop de 700 infants han iniciat aquest dilluns les activitats del Casal d'estiu i del Casal esportiu. Els dos casals són inclusius i compten amb activitats adaptades i personal de monitoratge especialitzat per als infants amb necessitats educatives especials. També el Club de Bàsquet Vila de Montornès, l'AE Futbol Sala i el Club Triatló Montornès han iniciat els seus casals.

Els Casals d’estiu i esportiu han donat aquest dilluns la benvinguda a infants i joves. Les dues propostes reuneixen prop de 700 participants, més de 90 monitors i quatre joves en pràctiques que reforçaran els equips.

Igual que en l’edició anterior, els dos casals tenen caràcter inclusiu amb activitats adaptades, i aquest any amb una desena de vetlladors, personal de monitoratge especialitzat per als infants amb necessitats educatives especials.

El Casal d’estiu ha incorporat un grup nou de 16 joves de 1r i 2n d’ESO amb una programació específica per a la seva edat. El Casal esportiu, per la seva banda, ha estrenat el Casal de pàdel i ofereix tallers que es presenten com un tastet d’activitat esportiva no tan tradicional.

També és una novetat la formació prèvia, impulsada pel departament municipal d’Igualtat, que han rebut els monitors i les monitores per a la prevenció d’actituds LGTBfòbiques i masclistes.

Les entitats esportives també aporten lleure a l'estiu

Un any més, diverses entitats esportives del poble han programat casals per a l'estiu que combinen l'oci amb l'aprenentatge i la pràctica de disciplines esportives. El Club de Bàsquet Vila de Montornès ha iniciat les activitats amb 45 participants, l'AE Futbol Sala Montornès, en té 22 i, finalment, 7 infants segueixen la proposta d'estiu del Club Triatló Montornès.

Arxivat a: Educació, Esports, Infància, Joventut
A punt per entrar al primer dia del Casal esportiu al CEM Les Vernedes
Els grups del Casal Esportiu es reparteixen al Pavelló municipal
Presentació del centre d'interès del Casal d'estiu a l'Escola Can Parera
Jocs cooperatius al pati de l'Escola Can Parera
Una de les sessions formatives sobre Igualtat de gènere per als equips de monitoratge dels casals
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona