CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L’Economia Social i Solidària s’obre pas a Montornès

L’Economia Social i Solidària s’obre pas a Montornès

30/05/2018

El 9 de juny Montornès acollirà una jornada dedicada a donar a conèixer els valors de l’Economia Social i Solidària. Es farà en forma de fira amb tota mena d’activitats lúdiques i divulgatives de 17 a 21.30 h a la plaça de Joan Miró i a l’Escola Sant Sadurní.

L’Economia Social i Solidària (ESS) és una manera de progressar des del punt de vista social i econòmic donant prioritat a les necessitats de les persones per sobre dels guanys. D’aquesta manera es pretén tendir a una societat més justa, igualitària i respectuosa.

A Montornès, es treballa des de fa temps per anar integrant aquests valors en el dia a dia ciutadà. Des de l’administració local s’està incorporant aquesta manera de fer en tots els àmbits d’actuació: des de la contractació pública fins al foment del consum responsable i de comerç just, el cooperativisme i sistemes de producció més solidaris i sostenibles.

En els darrers anys, l’Economia Social i Solidària ha viscut un auge en sectors com les finances ètiques i el cooperativisme de consum. Han sorgit experiències com la criança o les cures domèstiques, que ja fan més visible i valoren la sostenibilitat de la vida i la producció i reproducció socials a moltes ciutats i municipis.

Una fira local per difondre l’ESS 

El 9 de juny, de 17 a 21.30 h, se celebrarà la Fira de l’Economia Social i Solidària amb estands d’entitats i experiències, exposicions, espectacle familiar, espai de cura infantil, tastets de productes, i presentacions i tallers participatius.

Les activitats, que compten amb la col·laboració de les entitats Ateneu cooperatiu del Vallès Oriental i Labcoop, es desenvoluparan simultàniament a la plaça de Joan Miró i al pati de l’Escola Sant Sadurní on s’establiran espais diferenciats dedicats a habitatge, consum, agroecologia i a experiències d’economia feminista i comunitària. 

Arxivat a: Ciutadania, Promoció Econòmica
.

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona