CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Procés de selecció de monitors/es per al Centre Infantil Pintor Mir

Procés de selecció de monitors/es per al Centre Infantil Pintor Mir

23/05/2018

Es contractaran persones per a la borsa de treball de monitors i monitores de lleure del departament d’Infància. Les sol·licituds es poden presentar fins al 7 de juny.

L’empresa pública Montornès Serveis i Manteniment ha obert la convocatòria d’un procés selectiu per a la contractació de monitors i monitores de lleure per al nou Centre Infantil Pintor Mir.

Les persones que superin les proves formaran part de la borsa de treball per cobrir les possibles vacats i substitucions de caràcter temporal que puguin produir-se mentre no es realitzi una nova convocatòria.

Entre els requisits que es demanen hi ha ser major de 18 anys i tenir el títol de monitor/a de lleure o el certificat de professionalitat de direcció i coordinació d'activitats de temps de lleure educatiu infantil i juvenil.

Les persones interessades poden presentar la sol·licitud fins al 7 de juny a la secretaria de l'Ajuntament, situada a la primera planta de la Casa Consistorial, de dilluns a divendres de 8.30 a 15 h. Si la instància es presenta per correu administratiu, caldrà enviar-la escanejada amb el segell de correus a l'adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: Infància
Monitora, mare i infant a la presentació del Centre Infantil Pintor Mir

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona