CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Maig, mes de la salut de les dones

Maig, mes de la salut de les dones

07/05/2018

Dissabte comencen les activitats que es desenvoluparan aquest mes de maig al municipi per tal de reflexionar i sensibilitzar vers la salut i la qualitat de vida de les dones

Un any més, la regidoria de Polítiques d’Igualtat amb la col·laboració d’entitats i col·lectius locals ha posat en marxa un programa d’activitats amb motiu del Dia Internacional d’Acció per a la Salut de les Dones, que se celebra el 28 de maig.

Les activitats comencen aquest dissabte amb les Jornades Masoveres que s’organitzen per primera vegada a Can Masferrer. Durant el dia hi haurà concerts, tallers d’alternatives d’higiene femenines, pilates terapèutic i un taller de danses africanes.

El 12 de maig, Dia Mundial contra la Fibromiàlgia i la Síndrome de la Fatiga Crònica, l’entitat Afibromon organitzarà diverses propostes de difusió i conscienciació com un taller de risoteràpia i un sopar per compartir.

Aquest any el programa compta, a més, amb la xerrada “Obesitat i desigualtats de gènere” en la que la investigadora Maria Grau explicarà la relació del gènere amb la obesitat i l’obra de teatre No es país para negras de l’actriu Sílvia Albert. L’espectacle mostra des de l’humor els diferents punts de vista sobre el racisme, la sexualitat i la identitat de la dona negra.

Com a novetat s'ha incorporat un taller d’autodefensa per a dones a càrrec de Miquel Roca, instructor de defensa personal. L’activitat és gratuïta i es durà a terme en dues sessions, el 20 i el 27 de maig. Les inscripcions es poden fer al web entrades.montornes.cat.

Activitats per a totes les edats

La gent gran també té cabuda en el programa. El 25 de maig es farà una sortida per diferents indrets històrics del poble per tal de promoure la pràctica d’hàbits saludables i el coneixement del municipi.

A més, el jovent podrà visitar del 15 al 28 de maig al Casal de Cultura l’exposició “Sex o no sex. Salut sexual i afectiva d’adolescents i joves”. La mostra permet conèixer els aspectes a tenir en compte a l’hora de gaudir d’una sexualitat saludable, què fer per evitar una malaltia de transmissió sexual i quines són les pràctiques per prevenir embarassos no desitjats.

Arxivat a: General, Igualtat, Promoció de la Salut
Imatge "Maig, mes de la salut de les dones 2018"

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona