CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Preinscripcions a la Llar d’Infants Pública El Lledoner i a l’Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre

Preinscripcions a la Llar d’Infants Pública El Lledoner i a l’Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre

30/04/2018

El 2 de maig s’obre el termini de preinscripcions per al curs 2018-2019 a l’Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre i a la Llar d’Infants Pública El Lledoner. El període romandrà obert fins al 18 de maig per a l’Escola de Música i fins a l'11 de maig per a la Llar d’Infants.

Del 2 al 18 de maig, l’Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre mantindrà obert el termini per realitzar les preinscripcions per al proper curs 2018-2019.

L’escola ofereix ensenyaments artístics de música, dansa i teatre, des dels 3 anys fins a l'edat adulta. De 3 a 5 anys, la iniciació a les arts és comuna per a les tres disciplines i a partir dels 6 anys ja es pot triar l’itinerari que es vulgui cursar: teatre, música i/o dansa. Per a adults, el centre ofereix ensenyaments en música, instruments, teatre musical, teatre i estiraments i disposa d'un cor i un quadre flamenc. Pel que fa a la disciplina de dansa, el centre ofereix classes de dansa clàssica, dansa creativa i contemporània i dansa flamenca a partir dels 6 anys.

Les preinscripcions es poden formalitzar presencialment a la secretaria de l’escola, situada a la 3a planta de l’equipament (c. de Can Parera núm. 36).

60 places a la Llar d’Infants Pública El Lledoner

El termini de preinscripcions per al proper curs a la Llar d'Infants Pública El Lledoner va del 2 a l'11 de maig. Les famílies que no hagin pogut assistir a les jornades de portes obertes poden demanar una cita per visitar l’escola i rebre la informació necessària.

Les propostes de la llar d'infants van encaminades a la consecució de l’autonomia personal de l'infant; el coneixement d’un mateix, dels altres i de l’entorn; i la descoberta a partir de la pròpia experiència.

Per al curs 2018 - 2019 hi ha disponibles un total de 60 places: 16 per a infants de quatre mesos a un any; 18 per a infants d'un a dos anys; i 26 per a infants de dos a tres anys.

Les famílies interessades poden presentar el formulari i la documentació necessària al mateix equipament.

Arxivat a: Educació
Llar d'Infants Pública El Lledoner (Imatge d'arxiu)
Audicions a l'Escola Municipal de Música (Imatge d'arxiu)
Actuació d'alumnes de l'escola durant la celebració del Dia Internacional de la Dansa 2018
Grup Avançat de l'Aula Municipal de Teatre (Imatge d'arxiu)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona