CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Dissenya la imatge de la Festa Major 2018!

Dissenya la imatge de la Festa Major 2018!

25/04/2018

L’Ajuntament ha tornat a posar en marxa el concurs que servirà per escollir el disseny de la Festa Major. Les propostes es poden presentar fins al 4 de maig.

Un any més, la imatge de la Festa Major sortirà de la creativitat i enginy del veïnat. L’Ajuntament ha convocat la sisena edició del concurs que servirà per escollir el disseny que lluirà la samarreta de la Festa Major 2018 i les adaptacions a altres formats.

Les samarretes d’aquest any seran de color vermell (Pantone 186C). És per aquest motiu que tots els dissenys presentats han de tenir aquest color de fons. A més, les propostes han d’incloure el text “Festa Major 2018 Montornès del Vallès”.

En aquesta edició, el disseny guanyador s’endurà un premi de 400 euros i tres samarretes estampades. Les obres han de ser originals i inèdites. Els requisits que han de complir i el format de presentació es poden consultar en les bases del concurs.

Les propostes es poden enviar fins divendres, 4 de maig, a les 23.59 h a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e). Caldrà indicar-hi un pseudònim, el nom, cognoms, domicili i telèfon de contacte.

El veïnat escollirà el disseny guanyador

Un cop acabat el termini de presentació, la Comissió Municipal de Festes escollirà entre tots els dissenys presentats al concurs, els 5 que millor reflecteixin els criteris d’adequació amb la temàtica festiva, la qualitat i la originalitat de la proposta.

A partir d’aquesta selecció, el veïnat podrà votar la seva imatge preferida de l’11 al 25 de maig a diversos equipaments municipals.

Arxivat a: Cultura i festes
Concurs de disseny de la imatge de la Festa Major 2018

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona