CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Sant Jordi, molt més que roses i llibres

Sant Jordi, molt més que roses i llibres

24/04/2018

L'entitat Volumont i l'alumnat del Pla de Transició al Treball han fet arribar Sant Jordi a persones del poble en situació difícil, en una jornada, un any més, plena de roses, llibres i activitats a la plaça de Pau Picasso.

A Montornès, la diada de Sant Jordi no significa només omplir la plaça de Pau Picasso de roses, llibres i activitats culturals. Tot i que, un any més, ha estat la part més visible i multitudinària de la festa, amb les parades de floristes, llibreries i entitats que han volgut col·laborar, les propostes de la biblioteca i l'afluència del veïnat que no ha fallat a la cita.

Al costat d'això, novament l'actuació d'entitats com Volumont o l'alumnat del Pla de Transició al Treball (PTT) han permès dur l'esperit de Sant Jordi a les persones en situació més complicada. És el cas de la gent gran que fa ús del programa de suport alimentari que desenvolupa el departament de Serveis Socials. Ahir, l'alumnat de la branca de soldadura  del PTT els va obsequiar amb roses de metall manufacturades i estudiants de la branca d'auxiliar d'hosteleria i serveis de restauració, els van preparar un aperitiu especial. Tot acompanyat per les roses de debò que els van lliurar les voluntàries de Volumont, que a més, es van desplaçar als domicilis de les persones que no es poden moure per fer-los arribar l'obsequi.

També l'espai matern infantil del Servei d'Intervenció Socioeducativa dels serveis socials, que dona suport a un grup de mares amb infants menors de tres anys, va poder gaudir de la festa. Les mares i els petits van poder sortir a comprar llibres per a l’espai amb diners cedits per l’entitat Volumont. En total 100 euros en llibres dels quals podran gaudir els infants i les mares i que tenen el valor afegit d'haver estat escollits per elles mateixes.

Arxivat a: Ciutadania, Cultura i festes, Serveis Socials
Sant Jordi 2018
Persones usuàries del menjador social amb les voluntàries de Volumont, l'alumnat del PTT i representants municipals
Lliurament de roses a les persones usuàries del menjador social
Sant Jordi 2018 a la plaça de Pau Picasso
XII Marató de contes organitzada per la Biblioteca
Ballada de sardanes amb la Cobla Ciutat de Manresa
Lliurament de premis del concurs Endevina-la!, a càrrec de l’Oficina de Català i la Unió de Botiguers
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona