CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L’Ajuntament de Montornès, nova entitat de registre idCat

L’Ajuntament de Montornès, nova entitat de registre idCat

06/03/2018

La ciutadania ja pot obtenir gratuïtament el certificat digital a l’Ajuntament que permet fer gestions telemàtiques amb les diverses administracions públiques

Des del mes de febrer, l’Ajuntament de Montornès del Vallès presta el servei com a entitat de registre idCat. 

L’idCat és un certificat digital que permet fer tràmits amb les diferents administracions públiques i garanteix la identitat de les persones a la xarxa. El certificat assegura la integritat i la confidencialitat de les transaccions electròniques enviades per Internet. També permet signar documents i correus electrònics amb totes les garanties. 

Amb un certificat idCat es poden fer tràmits des de casa a qualsevol hora del dia tots els dies de l’any. En el cas de l'administració local, l'idCat permet, per exemple, dur a terme tots els tràmits habilitats en línia a través d'e-Tram, accedir a les notificacions electròniques (e-Notum) o presentar factures de forma telemàtica (e-Fact). 

Per obtenir el certificat cal adreçar-se personalment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament de Montornès del Vallès, amb el corresponent document d’identitat vigent. Horari: de dl. a dv. de 8.30 a 15 h; dt. i dj. també de 17 a 19 h.

Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania
Portal idCat.cat
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona