CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El #8MJoFaigVagaMontornes

El #8MJoFaigVagaMontornes

02/03/2018

La commemoració d’enguany coincideix amb la convocatòria de la vaga feminista del 8 de març. A Montornès hi ha proposades dues concentracions. Una és a les 11.30 h al davant de l’Ajuntament i l’altra a les 18 h a la plaça de la República, davant de Can Saurina.

Aquests dies s’ha fet públic el programa d’activitats que es desenvoluparan en el municipi per commemorar el Dia Internacional de les Dones.

Enguany, no es farà l’acte institucional. El ple municipal ha aprovat una moció per secundar la vaga feminista del 8 març i la regidoria de Polítiques d’Igualtat fa una crida al veïnat per sumar-s'hi i així denunciar la desigualtat i la violència cap a les dones.

A Montornès hi ha proposades dues concentracions. Una és a les 11.30 h al davant de l’Ajuntament i l’altra a les 18 h a la plaça de la República, davant de Can Saurina.

Totes aquelles persones que no puguin sumar-se a les aturades, poden penjar un davantal al balcó com a mostra de suport a la vaga.

A més, la regidoria de Polítiques d’Igualtat ha engegat la campanya #8MJoFaigVagaMontornes. Grava un vídeo i comparteix-lo a les xarxes socials amb aquesta etiqueta per mostrar el teu suport a la vaga feminista.

Programa d’activitats

Per commemorar el Dia Internacional de les Dones, Montornès acull una quinzena d’activitats entre les quals es troba l’espectacle Veus en femení amb La Mare i Cristina Indira, la Festa per la Igualtat, un cinefòrum amb la pel·lícula Figures ocultes, la xerrada “La història invisible de les dones viatgeres” o la taula rodona “La dona en el món del còmic”.

Consulta les activitats i els horaris a la programació adjunta.

Arxivat a: Igualtat
Destacat 8 de març 2018

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona