CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Una de català, si us plau!

Una de català, si us plau!

23/02/2018

L’Oficina de Català organitza trobades per practicar el català de manera informal a diverses cafeteries i bars del municipi.

El proper dijous, 1 de març, s’inicia una nova activitat que vincula els cursos de català i el Voluntariat per la llengua, una iniciativa en què persones voluntàries dediquen una part del seu temps a conversar amb altres que comencen a parlar el català.

L’Oficina de Català organitza trobades a diverses cafeteries i bars del municipi per tal de xerrar en català de manera informal. La primera trobada és el proper dijous, 1 de març a les 19 h al bar Ambigú (c. Major, 64). Hi poden assistir totes aquelles persones interessades a practicar la llengua catalana.

La idea sorgeix d’un grup d’alumnes del nivell Elemental 3 dels cursos de català que, en haver acabat la formació, van expressar la voluntat de continuar practicant la llengua d’una manera distesa fora de l’aula.

L’activitat es durà a terme quinzenalment. De moment, hi ha programades cinc sessions fins al mes d’abril. El calendari per saber la data i el lloc de cada trobada es pot consultar a l’Oficina de Català i, properament, a l’agenda web de l’Ajuntament.

Activitats per practicar la llengua catalana

El municipi acull vàries activitats promogudes per l’Oficina de Català per aprendre i practicar la llengua catalana.

Un dijous al mes, la Biblioteca acull el club de lectura fàcil en català. Persones que volen millorar la comprensió lectora i l’expressió oral es troben per parlar sobre un llibre en concret. A més, també es duu a terme el voluntariat per la llengua, per xerrar en parelles, i els cursos de català.

Arxivat a: Cultura i festes, Educació
Imatge "Xerrem en català tot prenent un cafè"
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona