CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El Servei per a la diversitat afectiva i sexual, referent local LGTBI

El Servei per a la diversitat afectiva i sexual, referent local LGTBI

08/02/2018

Durant els darrers mesos s'ha consolidat la posada en marxa del Servei per a la diversitat afectiva i sexual, una aposta ferma a favor de la igualtat i del respecte i la defensa de totes les opcions afectives i sexuals. S'hi pot accedir amb cita prèvia al telèfon 93 568 81 27 o al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

El Servei per a la diversitat afectiva i sexual està plantejat com una prestació d’atenció integral adreçada a les persones que pateixin, hagin patit o estiguin en risc de patir discriminació o violència per la seva orientació sexual, la seva identitat o la seva expressió de gènere. També és un servei de sensibilització i informació a la ciutadania i un mecanisme de prevenció del que s'ha anomenat LGTBIfòbia.

El servei funciona des de fa uns mesos amb atenció presencial al Centre d'Atenció Comunitària (c. de Federico García Lorca, 16). Per accedir-hi cal demanar cita prèvia al telèfon 93 568 81 27 (de dilluns a divendres de 9 a 14 h i dimarts i dijous de 16 a 20 h) o al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Caminant cap a la igualtat entre gèneres

La creació del Servei per a la diversitat afectiva i sexual és una de les accions incloses en el II Pla d’igualtat de gènere de Montornès, vigent fins al 2020. Durant els darrers anys, s'han dut a terme tot d'actuacions per afavorir la igualtat entre les persones. L'any 2014 Montornès va ser el primer municipi català que va implementar la Llei aprovada al Parlament de Catalunya per garantir els drets de persones gais i lesbianes i per eradicar l’Homofòbia. Des de llavors, el Ple municipal ha aprovat un acord per la defensa i el foment de les llibertats i els drets de les persones LGTBI; s'ha habilitat un servei d'atenció integral a les víctimes de l’homofòbia i la transfòbia i s'ha creat un protocol amb les entitats de Tolerància Zero contra la Violència Masclista. Darrerament s'ha posat en marxa la Taula per la Igualtat de Montornès, amb participació de col·lectius i agents socioculturals del poble.

Arxivat a: Igualtat
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona