CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Nova convocatòria per optar als horts socials i ecològics municipals

Nova convocatòria per optar als horts socials i ecològics municipals

07/02/2018

El termini de presentació de sol·licituds per optar a una de les 21 parcel·les disponibles va del 12 febrer al 12 de març.

L’Ajuntament posa a disposició del veïnat 21 llicències per fer ús dels horts socials i ecològics municipals. Els horts estan situats en una zona que va habilitar l’Ajuntament per al cultiu ecològic l’any 2013 entre el tram final de l’avinguda del Riu Mogent i la llera del riu, a prop de la deixalleria municipal. El terreny conté 40 parcel·les d’horts d’uns 30 m2 cadascuna.

Les llicències per cultivar els horts socials i ecològics són gratuïtes i s’atorguen per un termini de dos anys, prorrogables a dos anys més si ambdues parts hi estan d’acord.

Enguany, són 17 els hortolans que han finalitzat els quatre anys de contracte. Aquests també es poden presentar a la convocatòria per optar a un hort municipal. D’entre totes les persones que es presentin, es confeccionarà una llista d’espera per a futures renúncies durant l’any 2018.

Per poder optar a una de les 21 parcel·les disponibles, cal presentar una sol·licitud a l’Ajuntament entre el 12 de febrer i el 12 de març.

Cultiu ecològic

Des de la posada en marxa dels horts, s’ha apostat per un model de cultiu ecològic. Els hortolans no utilitzen productes fitosanitaris ni adobs d’origen químic.

A més, l’Associació d’Hortolans de Montornès i l’Ajuntament han organitzat, en varies ocasions, formació i assessorament sobre aquest tipus d’agricultura.

Arxivat a: Ciutadania, General, Medi Ambient
Horts socials i ecològics a l'avinguda del Riu Mogent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona