CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Taller d'economia domèstica per a famílies

Taller d'economia domèstica per a famílies

06/02/2018

El departament de Serveis Socials ha posat en marxa un taller sobre economia domèstica per ajudar les famílies a reduir les despeses derivades del manteniment de la llar i a optimitzar els recursos disponibles.

Aprendre a fer una lectura eficient de les factures, fomentar l'estalvi amb hàbits de consum responsable o educar els fills en aquests hàbits són alguns dels objectius del taller que el departament de Serveis Socials ha iniciat aquest mes de febrer. S'adreça a famílies que reben suport del departament de Serveis Socials i d'altres serveis municipals.

El taller es va posar en marxa el 2 de febrer i inclou set sessions que es desenvoluparan setmanalment fins al 16 de març.

La formació, impartida per l'equip tècnic del departament de Serveis Socials, compta amb la col·laboració d'Escola Energia que dedicarà una sessió monogràfica a aprendre a interpretar les factures dels subministraments i a facilitar maneres de reduir-ne els costos.

La programació també inclou una sortida a La Fàbrica del Sol de Barcelona on es participarà en el taller "L’electricitat a règim", una coauditoria elèctrica domèstica pensada per descobrir i conèixer què passa amb l’electricitat a la llar i realitzar un pla d’acció per estalviar i potenciar hàbits de consum més conscients.

Arxivat a: Serveis Socials
Taller d'economia domèstica
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona