CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Presentat el Consell d'Empreses de Montornès del Vallès

Presentat el Consell d'Empreses de Montornès del Vallès

19/01/2018

Una nodrida representació de l'empresariat local i de la comarca, així com membres sindicals, han assistit aquest divendres a la presentació del projecte per a la posada en marxa del Consell d'Empreses de Montornès del Vallès. L'acte ha comptat amb la presència de l'alcalde, José A. Montero, i del regidor d'Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç, Jordi Delgado.

El nou Consell es proposa com un òrgan consultiu i deliberatiu de participació sectorial, que tindrà com a finalitat l’anàlisi, impuls i seguiment de propostes i projectes que fomentin el desenvolupament econòmic del municipi i la millora de l’ocupació.

La seva creació és una de les accions incloses en el Pla d'Actuació Municipal vigent fins a l'any 2019.

Les principals línies de treball del Consell d'Empreses s’agrupen en tres eixos: Territori i sostenibilitat, Ocupació i formació, i Promoció de l'economia local.

L'acte de presentació ha comptat amb la presència de l'alcalde, José A. Montero, i del regidor delegat de l'Àrea d'Acció Social, Jordi Delgado, i ha anat a càrrec del departament d'Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç de l'Ajuntament.

Entre els convidats hi ha hagut representants d'una cinquantena d'empreses de l'entorn així com dels sindicats. La intenció és que el consell es pugui constituir formalment entre els mesos de març i abril, i que la primera sessió de treball es pugui convocar al juny.

Arxivat a: Ocupació, Promoció Econòmica
Presentació del projecte Consell d'empreses
Un moment del parlament de l'alcalde, José A. Montero
La sessió ha aplegat una cinquantena de representants empresarials
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona