CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Torre Telègraf verd
Portada > Comunicació > Notícies > El nou centre juvenil s’ubicarà al barri de La Bòbila

El nou centre juvenil s’ubicarà al barri de La Bòbila

11/01/2018

L'equipament es construirà en uns terrenys situats entre el carrer del Molí i l’avinguda d’Icària. Durant el desembre es va impulsar el grup motor de joves que participarà en el disseny final del nou centre.

El barri de La Bòbila acollirà el nou centre juvenil que s’ha previst construir a Montornès. L’edificació es farà en uns terrenys de 1.770 metres quadrats situats entre el carrer del Molí i l’avinguda d’Icària, al costat del Centro Cultural Andaluz i de l’Escola d’Hoteleria.

L’Ajuntament va descartar reformar immobles com Can Xerracan o Ca l’Espasell a causa de la impossibilitat d’adequar-los a les demandes recollides en un procés participatiu en què van intervenir més de 800 joves del poble.

Durant els mesos d’octubre i novembre un equip tècnic ha informat a l’alumnat dels instituts i altres col·lectius juvenils dels resultats d’aquest procés. Al desembre es va crear un grup motor que participarà en el disseny final del nou centre.

Un espai a gust del jovent

Entre les demandes del jovent hi ha que l’edifici compti amb un espai exterior; zona de descans; sala d’estudi i de treball dotada informàticament; àrea de jocs i videojocs, i un espai per a projeccions, concerts i festes de petit format.

La intenció és que el nou equipament sigui eficient en estalvi energètic i es faci amb materials constructius respectuosos amb el medi ambient. 

Arxivat a: Joventut
Terrenys on s’ha previst ubicar el nou centre juvenil
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona