CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Objectiu Tòquio 2020

Objectiu Tòquio 2020

04/01/2018

L'Ajuntament ha signat un conveni de suport de 5.000 euros amb el Club Karate Montornès per facilitar que Maria López i Naiara Moreno participin en la Premier League de karate i així puguin tenir més opcions de formar part de la selecció espanyola en els Jocs Olímpics de Tòquio.

El Club Karate Montornès té la mirada posada en els Jocs Olímpics de Tòquio. La competició se celebra a l'any 2020 al Japó i incorpora per primera vegada aquesta disciplina esportiva.

Fa anys que el club montornesenc participa en competicions internacionals i és present als podis dels campionats estatals. Dues de les seves integrants, Maria López i Naiara Moreno, són les actuals campiones d'Espanya i estan a un pas de formar part de la selecció espanyola de manera permanent.

Aquests dies, el Karate Montornès ha signat un conveni de suport de 5.000 euros amb l'Ajuntament de Montornès. Aquesta ajuda permetrà que Maria López i Naiara Moreno puguin competir en el màxim nombre de competicions possibles de la Premier League de karate.

La participació i els resultats en aquests campionats internacionals afavoriran la opció de ser seleccionades per participar als Jocs Olímpics de Tòquio. La beca les ajuda a cobrir despeses de transport, allotjament i inscripcions.

Un gran palmarès

Maria López ha pujat al podi del campionat d'Espanya en totes les categories i ha estat seleccionada per competir amb la selecció espanyola en dos campionats d'Europa, en uns Jocs del Mediterrani i en un campionat del Món.

Naiara Moreno, per la seva banda, és campiona d'Espanya sub21 i sènior i "Grand winner" de la Lliga Nacional. La passada temporada va ser campiona d'Espanya universitària i tercera d'Europa i ha participat amb la selecció espanyola a l'europeu de Zurich (Suïssa) i al mundial de Jakarta (Indonèsia). 

Arxivat a: Esports
Signatura del conveni de suport amb el Club Karate Montornès per Tòquio 2020
Signatura del conveni de suport amb el Club Karate Montornès per Tòquio 2020
Helena Ollé, regidora delegada de l'àrea de Ciutadania; les esportistes Maria López i Naiara Moreno; Jorge Martínez, president del Club Karate Montornès; i l'alcalde José A. Montero
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona