CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Torre Telègraf verd
Portada > Comunicació > Notícies > Els Reis d'Orient són a punt d'arribar a Montornès

Els Reis d'Orient són a punt d'arribar a Montornès

03/01/2018

Montornès ja ho té tot a punt per rebre aquest divendres els Reis d'Orient. La Cavalcada començarà a les 17 h al Casal de Cultura, farà un recorregut per Montornès Nord i Montornès Centre i acabarà a la carpa polivalent El Sorralet.

Un any més, Ses Majestats els Reis d'Orient passaran per Montornès per saludar als nens i nenes del poble i recollir les cartes dels qui encara no els les hagin fet arribar.

L'inici de la Cavalcada serà a les 17 h a l'avinguda del Riu Mogent (Casal de Cultura). L'itinerari passarà primer per Montornès Nord, després pel centre i acabarà, aproximadament, a les 19 h a la carpa polivalent El Sorralet.

Detall del recorregut: Av. del Riu Mogent, c. de la Llibertat, av. del Riu Mogent, av. de la Llibertat, av. de l'Onze de Setembre, c. de Jaume Balmes, c. de Palau d’Ametlla, c. de l'Estrella, c. de Sant Sadurní, rbla. de Sant Sadurní, av. de la Llibertat, av. de Can Vilaró i arribada a la carpa polivalent El Sorralet.

Acompanyant les carrosses dels reis desfilaran les organitzades per les AMPA de les escoles Sant Sadurní, Palau d'Ametlla, Can Parera, Marinada i de l'Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre.

A més, com a novetat d'enguany, hi participa la colla de geganters que obrirà la Cavalcada amb l'estrella de Nadal, les Comissions de Festes i de Convivència de Montornès Nord que faran la funció de carters reials i la Colla de Diables que seran els carboners.

Els infants podran lliurar la carta als reis durant la cavalcada i al final del recorregut a la carpa polivalent El Sorralet. Les portes d'aquest espai s'obriran a les 18.15 h.

Caramels de comerç just

Per primera vegada els caramels que es repartiran a la Cavalcada de reis són de comerç just i sense gluten. Es repartiran fins a 1.000 kg de caramels tous durant el recorregut i a la carpa polivalent quan els infants entreguin la seva carta als reis. La despesa està assumida pels departaments de Cultura i Festes i de Patrimoni i Cooperació de l'Ajuntament. 

Arxivat a: Cultura i festes
Cavalcada de reis de l'any passat
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona