CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Entitats i l'Ajuntament reafirmen el suport a infants i famílies

Entitats i l'Ajuntament reafirmen el suport a infants i famílies

27/12/2017

L'Ajuntament ha rebut una subvenció per valor de 15.000 euros a través de l'Associació REIR, amb la qual treballa conjuntament per donar suport a infants i a famílies desfavorides del municipi. A més, l'Associació Volumont ha gestionat la campanya "Un somriure per a tothom" i ha organitzat un dinar de Nadal amb les persones grans usuàries del programa de suport alimentari del departament de Serveis Socials.

Per tercer any consecutiu, l'Ajuntament ha rebut una subvenció a través de l'Associació REIR per donar suport als infants i a les famílies del municipi que més ho necessiten. L'ajuda, atorgada pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat, ha estat de 15.000 euros ha permès gestionar el pagament de subministraments d'aigua, electricitat i gas per valor de 4.800 euros i 5.200 euros per cobrir tractaments odontològics d'infants.

D'altra banda, 50 famílies del municipi han rebut, amb la col·laboració de la Unió de Botiguers, lots amb productes bàsics d'higiene i alimentació. A més, els lots de productes frescos que es distribueixen mensualment també han tingut un extra per aquestes festes.

Altres actuacions extraordinàries

Els equipaments municipals han disposat durant aquest mes de calaixos per recollir joguines, roba i material escolar per a la campanya "Un somriure per a tothom" que gestiona l'Associació de Voluntariat Social de Montornès, VOLUMONT.

El material rebut s'ha donat a una trentena de famílies que reben atenció i seguiment dels Serveis Socials de l'Ajuntament. També s'ha buscat la col·laboració de les empreses de l'entorn i els comerços locals i gràcies a la quantitat de productes recaptats, també s'han pogut donar joguines a infants que es troben en centres d'acollida.

A més, voluntaris de VOLUMONT i personal de l'Ajuntament van acompanyar en un dinar de Nadal a les persones grans usuàries del programa de suport alimentari del departament de Serveis Socials.  

Arxivat a: Serveis Socials
Lot especial d'aliments frescos per a les famílies més necessitades
ersones voluntàries de Volumont preparen els obsequis de la campanya “Un somriure per a tothom”
Dinar de Nadal amb les persones grans usuàries del programa de suport alimentari del departament de Serveis Socials
Lot especial d'aliments frescos per a les famílies més necessitades
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona