CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Torre Telègraf verd
Portada > Comunicació > Notícies > El "Gran Recapte" recull 9.632 kg de menjar a Montornès

El "Gran Recapte" recull 9.632 kg de menjar a Montornès

06/12/2017

Un total de 70 persones s'han distribuït als supermercats del poble per recollir aliments i productes de primera necessitat que Càritas Parroquials de Montornès lliurarà a les famílies amb menys recursos. Enguany, al poble, s'ha recollit prop de 230 kg més que l'any passat.

Un any més, el veïnat s'ha tornat a solidaritzar amb les persones més necessitades col·laborant amb el Gran Recapte, una recollida d'aliments que el Banc d'Aliments va organitzar divendres i dissabte. La proposta va mobilitzar 27.000 voluntaris a tot Catalunya i va recollir 4.300 tones de productes bàsics a 2.500 punts de recollida.

A Montornès, 70 persones voluntàries es van col·locar a l'entrada dels supermercats del municipi per informar la ciutadania sobre la campanya i introduir les donacions a les banyeres.

Enguany s'ha recollit 9.632 kg de menjar no perible i altres productes de primera necessitat, uns 230 kg més que l'any passat. Càritas Parroquials de Montornès, amb el suport del departament municipal de Serveis Socials, s'encarregarà de repartir tot el recaptat entre les prop de 500 persones que fan ús dels serveis de Càritas del municipi.

La campanya també ha comptat amb la col·laboració del cos de Protecció Civil i de treballadors de la Brigada Municipal d'obres que han contribuït a la recollida d'aliments i al seu trasllat fins a les dependències de la Parròquia de Sant Sadurní.

Arxivat a: Ciutadania
Una voluntària ordena els aliments que hi ha dipositats a una banyera
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona