CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L'Hotel Can Campa celebra 50 anys d'història

L'Hotel Can Campa celebra 50 anys d'història

30/11/2017

L'establiment ha arribat al mig segle de funcionament amb una festa que ha comptat amb la participació de veïns i representants municipals.

Coincidint amb la festa local de Sant Sadurní, ahir, l'Ajuntament va homenatjar l'Hotel Can Campa de l'avinguda de l'Onze de Setembre en un acte per celebrar el cinquantè aniversari de l'establiment.

A la trobada hi van assistir una cinquantena de veïns i representants municipals. L'alcalde, José Montero, va dedicar unes paraules al negoci familiar i al seu actual propietari, Josep Maymó, i li va lliurar un obsequi commemoratiu.

Mig segle dinamitzant el comerç local

Els orígens de Can Campa es remunten al carrer de Sant Lluís, en aquells moments conegut com el carrer de les Cases Noves. Allà hi havia la masia Ca la Rafaela, la vivenda dels avis de Maymó, on, mitjançant una paradeta, venien productes de pagès als estiuejants de Montornès.

Ca la Rafaela s'acabaria transformant en el bar L'Oreig, el primer del poble que disposava de televisor. Ja als anys 60, la mare de Josep Maymó va ampliar el negoci i es va convertir en la pensió L'Oreig, que va ser, durant molts anys, l'únic hostal del poble per als treballadors estrangers de les primeres indústries que es van instal·lar a Montornès, com Henkel, Vitamol, Cursana i Starlux.

Finalment, l'any 1985, l'establiment va passar a ser propietat de Maymó, qui reconvertiria la pensió en hotel - restaurant durant els anys 90.

Arxivat a: General
L'alcalde, José A. Montero, amb el propietari de Can Campa, Josep Maymó, i personal de l'establiment
Un moment de l'acte
Exterior de l'Hotel Can Campa
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona